Els racons de… EL PATI DE LLIBRES

23 Novembre 2009
0

sin-titulo-12

Fa un parell de dies vaig estar de passeig per Sant Cugat, i vaig descobrir un racó fantàstic, una llibreria infantil preciosa. Es tracta de l’espai EL PATI DE LLIBRES, es troba al carrer Xerric 22.

Els contes estan molt ben organitzats, podem trobar diferents seccions: contes per nadons, contes i llegendes, àlbums il·lustrats, pop-up, contes en altres idiomes… És un espai encantador, decorat i organitzat amb molt gust, una molt àmplia selecció de contes, una molt bona presentació, dues plantes, i un espai dedicat a acollir originals de grans il·lustradors del panorama català.

M’agrada especialment, la gran quantitat de material de que disposen i la seva perfecta organització, un espai molt ben aprofitat, sens dubte. Si us agrada el món de la literatura infantil i un dia us passeu per Sant Cugat, no dubteu en entrar-hi! És com una petita llar de conte…

De moment us deixo amb algunes imatges d’aquest bonic espai perquè hi aneu fent boca, per a més info, podeu entrar a la seva web.

cimg0422cimg0421cimg0417cimg0416cimg0415cimg0414cimg0412cimg0408

Si us hi voleu acostar, ja sabeu:

mapComentaris

Deixa la teva opinió