Passeig per l'exposició d'en Valentí Gubianas

25 Novembre 2009
0

Com ja us vaig comentar, l’altre dia em vaig acostar al Pati de Llibres, i el motiu de la meva descoberta fou que hi havia una exposició d’en Valentí Gubianas, a part d’una exposició col·lectiva d’originals de diferents il·lustradors com la Mariona Cabassa, Javier Andrada, Marta Balaguer, Rebeca Luciani, Cristina Losantos, Mercè Canals, Lluís Farré, Xavier Salomó…

En definitiva, un munt de bons il·lustradors i bones imatges, i els originals d’en Valentí eren preciosos, grans, coloristes… Em quedo sens dubte amb la seva fantàstica versió dels músics de Bremen. Era tan bonic… llàstima que algunes fotografies feien reflex i no em van quedar gaire bé. Sens dubte els originals guanyen envers del producte final que podem observar en els contes.

Us deixo amb algunes de les imatges.Comentaris

Deixa la teva opinió