Jugant a… JANOD

28 Novembre 2009
0

L’altre dia vaig descobrir a Gràcia, que al carrer gran han obert un nou Eurekakids, i evidentment, hi vaig entrar a tafanejar. Em pensava que d’aquetses botigues ja havia descobert totes les marques possibles, però no. En vaig treure molt de profit de la visita i en vaig descobrir algunes més.

Una de les millors descobertes fou la de les joguines JANOD, una marca francesa, que tot i no tenir web, vaig trobar un munt d’imatges de les seves joguines per la xarxa.

Precioses joguines de fusta i cartró, entre les que podem destacar els camions, avions i derivats, així com els seus bonics trencaclosques, o fins i tot les seves cuinetes.

Us deixo amb una petita mostra, i ja sabeu, si us ha agradat aquesta marca, busqueu el conillet!Comentaris

Deixa la teva opinió