Explica'm… DE TOT COR

29 Novembre 2009
0

DE TOT COR, VVAA, Editorial Barcanova (2007) –> Aquest llibre és un recull de contes molt bonic i ara us explico perquè. Resulta que una tarda sis autors i il·lustradors es van reunir amb un grup de joves que van néixer amb una malformació al cor. Treballant molt solidàriament, es van posar mans a l’obra per relatar sis contes basats en sis històries reals. Sis històries que recullen els sentiments que els autors i il·lustradors van sentir en conèixer aquests joves.

Són històries pensades tan per a infants, com per a joves o fins i tot per adults. Algunes per a un públic més infantil i altres destinades a un públic adult; però al cap i a la fi sis històries que ens fan reflexionar sobre els problemes que pot ocasionar haver nascut amb un problema al cor.

Ara us poso els títols de les històries, els autors i els il·lustradors que li han donat vida.

ELS CORNINS BOSCANS Autora, Gemma Sales Amill Il·lustradora, Consol Escarrà Piera

ROC TRENCADÍS Autora, Maria Carme Roca Il·lustradora, Rosa Sànchez

EL MEU COR VOL XOCOLATA Autor, Rodolfo del Hoyo Il·lustradora, Pilarín Bayés

SABER MIRAR… Autor, Jaume Comas Il·lustrador, Xavier Adroer Puig

UN DIVENDRES A LA TARDA Autora, Elisa Ramon Bofarull Il·lustrador Ignasi Blanch i Gisbert

EN ROC TORNA AL BARRI Autor, Oriol Vergés Il·lustrador, Josep Antoni Tàssies

dibuix-34dibuix-42Comentaris

Deixa la teva opinió