Explica'm… FESTES I TRADICIONS DE TOT L'ANY

27 Desembre 2009
0

FESTES I TRADICIONS DE TOT L’ANY, Elena Ferro, Il·l. Subi, Editorial Baula (2009) –> Un llibre ideal per regalar per aquestes festes és el que us porto avui. Tècnicament, no es tracta d’un recull de contes, ni un cançoner, ni un recull de personatges; més aviat es tracta d’un recull de tradicions, de manera que, a través de les pàgines d’aquest llibre podem descobrir les diferents festes que es celebren a les nostres contrades. Voleu conèixer perquè es celebra la castanyada? Perquè el Tió caga regals? Perquè la nit de Sant Joan és coneguda com la nit del foc? Tot això i molt més t’ho explicarà el follet d’aquest conte, el Sebastià Panarra, amb el que junts recorrereu les dates més importants del nostre calendari.

Un llibre molt bonic, ben editat i en el que hi destaca la sempre excel·lent tasca feta per en Subi, com sempre, un dels grans il·lustradors de les nostres contrades.Comentaris

Deixa la teva opinió