EXPOSICIÓ DEL CAGA TIÓ

30 Desembre 2009
0

Al final hi he pogut anar, i és que aquest matí m’he llevat de molt bon humor i m’he acostat a la llibreria Abracadabra a veure la seva exposició de Caga Tions, i la veritat és que ha valgut molt la pena, hi havia moltíssims, alguns de molt originals, divertits i enginyosos. Tant d’autors nacionals com internacionals, tothom s’ha atrevit a fer la seva pròpia versió del Caga Tió. Eren tan bonics tots que no he pogut escollir-ne uns quants, i he decidit penjar totes les fotografies de l’Exposició on podeu veure totes les obres, per si no hi podeu anar. Però de totes maneres, si teniu temps, abans del proper dia 3 de Gener, acosteu-vos-hi, val la pena! L’espai és preciós, la llibreria magnífica i la idea de l’exposició, molt divertida!Comentaris

Deixa la teva opinió