El Trompeta navega per… EXPLORATGN

26 Gener 2010
0

Hola a tots i totes!

Ahir vaig rebre un e-mail que em fa especial il·lusió, es tractava de la gent de la web ExploraTgn.cat que havien parlat del Bloc de l’Elefant Trompeta en el seu butlletí setmanal, en l’apartat del link de la setmana.

Em va fer molta gràcia i em vaig animar a fer una passejada per la seva web, una web que és el primer portal d’oci i turisme familiar del sud de Catalunya, orientat exclusivament a famílies amb nens de fins a 12 anys. Escrit en català, castellà i anglès, ofereix una selecció setmanal d’activitats per a fer en família durant els caps de setmana i les vacances. Cada dijous el portal renova els continguts del seu butlletí (e-zine) amb una nova proposta de ruta, restaurant, activitat, espectacle, festa i tradició i link de la setmana.

És una proposta interessant sorgida per part de pares i mares professionals en el món del periodisme i gestió cultural per a famílies amb nens que vulguin ocupar el seu temps de cap de setmana fent coses boniques, lúdiques i educatives amb els seus petits. Si sou del sud de Catalunya i teniu ganes de fer activitats en família, no ho dubteu, aquesta és la vostra web. Una web que va sorgir de la necessitat d’aquests pares i mares i la intenció de donar a conèixer les seves propostes.

exploraComentaris

Deixa la teva opinió