El Trompeta recomana… BONS DE CONTE

29 Gener 2010
0

Aquest nom de “Bons de conte” no és ni més ni menys que una col·lecció que vaig descobrir ja fa uns quants mesos i em va agradar molt. Es tracta de protagonistes divertits típics i característics de tots els contes de fades, però amb alguna característica peculiar. A part del conte, en cada entrega ve un joc com de cartes o targetes, que te molt bona pinta. Una bona manera de divertir-se llegint. Voleu conèixer aquests simpàtics personatges amb mi?

ALÍCIA, LA PRINCESA MANDROSA, Rocío Antón i Lola Núñez, Il·l Claudia Ranucci, Editorial Edelvives –> L’Alícia és una princesa que pot semblar com la resta, però no és així, i és que la pobra sempre té moltíssima mandra, tanta que fa tard sempre a tot arreu.

16

MARIONA, LA SIRENA RONDINAIRE, Rocío Antón i Lola Núñez, Il·l Claudia Ranucci, Editorial Edelvives –>Qui no ha somiat mai que era una princesa i que somiava en nedar pel bonic fons marí? Doncs la sirena d’aquest conte és d’allò més peculiar, i és que mai té ganes de fer res, té una mandra per tot…

2portadaphp

NICOLAU, EL SAVI MENTIDER, Rocío Antón i Lola Núñez, Il·l Claudia Ranucci, Editorial Edelvives –>Un savi d’allò més barrut que només fa que dir mentides… Aish, que li creixerà el nas.

4

RITA, LA FADA DESENDREÇADA, Rocío Antón i Lola Núñez, Il·l Claudia Ranucci, Editorial Edelvives –>Les fades són uns èssers fantàstics qie m’encanten, sempre amb la seva vareta fent encanteris aquí i allà, llàstima que aquesta és una mica desorganitzada.

27

ROGER, EL PRÍNCEP PORUC, Rocío Antón i Lola Núñez, Il·l Claudia Ranucci, Editorial Edelvives –>Qui no ha tingut por alguna vegada? Tots. Però és estrany que un príncep fet i dret en tingui, oi? Doncs en Roger n’és un d’ells.

portadaphp

SIMÓ, EL FOLLET CAPRITXÓS, Rocío Antón i Lola Núñez, Il·l Claudia Ranucci, Editorial Edelvives –> Els follets són uns éssers simpàtics i sovint entremaliats. Però capritxosos? En Simó, ho és i molt!

3Comentaris

Deixa la teva opinió