Explica'm… ELS COLORS OBLIDATS

31 Gener 2010
0

ELS COLORS OBLIDATS I ALTRES RELATS IL·LUSTRATS, Silvia González Guirado, Il·l. David García Forés, Desireé Arancibia i Marta García, Editorial Play Attitude (2009) –> Crec que és la primera vegada que recomano un conte pensat per a joves, adolescents i adults. Però és que es tracta d’un recull de quinze relats preciós, amb unes il·lustracions màgiques i que parlen de temes universals com: l’amor, el coratge, l’amistat, l’ecologia… I és que es tracta d’una editorial amb consciència ecològica i social, i és que a part d’utilitzar un 50% de paper reciclat i tintes fetes amb olis vegetals per a la seva impressió, destina un 10% dels seus beneficis a una ONG.

Dit tot això, parlar-vos de les històries. La primera comença amb Carmesina, una jove noia en que al seu món li van desapareixent els colors dia rere dia, fins que un dia tot això canvia. I és que un gat negre ho pot canviar tot.

Un viatge a altres móns, a altres temps amb una nova forma d’entendre’ns a nosaltres i a la resta.

Les il·lustracions són precioses, val molt la pena fer-hi un cop d’ull.Comentaris

Deixa la teva opinió