Explica'm… CONTES JAPONESOS

14 Febrer 2010
0

CONTES JAPONESOS, Anna Gasol, Il·l. Juan M. Moreno, Editorial Edebé (2009) –> Es tracta d’un preciós recull format per 20 contes japonesos escollits pel seu gran valor històric o simbòlic, per la seva antiguitat o per la seva capacitat d’oferir-nos imatges d’una societat i cultura que ens resulten força llunyanes.

Es tracta de contes tradicionals de tipus oral, i és que s’han anat transmetent generació rere generació a través del boca a orella. D’aquesta manera no en coneixem l’autor, però en alguns d’ells podem trobar elements que ens resultin força familiars o característics dels contes de fades europeus més populars.

Una edició preciosa amb unes il·lustracions que encara ho són més. Amb un estil oriental fascinant, unes imatges molt adequades al contingut del llibre… una autèntica delícia per a tots els que tingueu interès en els contes populars d’arreu del món. Una petita joia, us deixo amb algunes de les seves il·lustracions i opineu vosaltres mateixos.Comentaris

Deixa la teva opinió