El conte de… LA DITONA

23 Febrer 2010
0

La Ditona és un conte força llarg d’Andersen, i potser, no dels més populars. Però tot i així, se n0han fet algunes adaptacions en format conte per a infants. Evidentment, es tracta de versions força “comprimides” de la història, però em quedo amb la que us porto a continuació:

LA DITONA, Hans Christian Andersen, Adap. Caterina Valriu, Il·l. Max, Editorial La Galera, Col·l. Popular –> He triat aquesta versió, per les fantàstiques il·lustracions d’un dels grans de la il·lustració a les nostres contrades, en Max. La versió és molt maca, les il·lustracions molt dolces, i l’estil inconfusible. Aquest conte, també el podeu trobar en aquesta mateixa editorial i versió, bilingüe: català/anglès; però amb una portada diferent. Tot i que les il·lustracions interiors són les mateixes.Comentaris

Deixa la teva opinió