Explica'm… 27 HISTORIAS PARA TOMAR LA SOPA

21 Març 2010
0

27 HISTORIAS PARA TOMAR LA SOPA, Ursula Wörfel, Il·l Pablo Bernasconi, Editorial Kalandraka –> Aquest es tracta d’un recull de contes ideal per a tots aquells nens i nenes que no els hi agrada la sopa o que els hi costa molt prendre-se-la, o bé perquè està calenta o bé perquè no en tenen ganes. Sigui com sigui, tot comença quan un nen ha de menjar-se la sopa i li diu a la seva mare que està calenta, la mare li remena fins que es refreda, però aleshores el nen diu que ja no té gana. Aleshores la mare comença a explicar-li una història…

Històries divertides, sorprenents i originals, amb protagonistes no gaire habituals i un il·lustrador amb un estil que m’entusiasma. I és que aconsegueix donar-li més vida de la que ja tenia a les històries que apareixen en el recull.

Un molt bon producte d’una editorial que segons el meu parer, és garantia de qualitat.Comentaris

Deixa la teva opinió