Explica'm… 29 HISTORIAS DISPARATADAS

28 Març 2010
0

29 HISTORIAS DISPARATADAS, Ursula Wölfel, Il·l. Neus Bruguera, Editorial Kalandraka –> Si la setmana passada ens sorpreníem amb les 27 històries per menjar-se la sopa, aquesta vegada la mateixa autora ens acosta 29 històries esbojarrades amb un estil divertit, fresc, original; i amb protagonistes no gaire habituals.

Se’ns explica per exemple que hi havia una nena que no volia fer les coses com la resta de mortals, ja que li semblava massa avorrit, així que sempre sortia de casa caminant al revés, i fins i tot un dia va atropellar al seu avi.

També se’ns explica la història d’un nen que tenia una mirada tan penetrant que podia tallar el pa a llesques amb només una de les seves mirades.

O fins i tot, hi ha la història d’un home que era tant i tant ordenat, que no suportava que les agulles dels seus rellotges estiguessin inclinades, de manera que per a ell, les úniques hores que podia tolerar eren dos quarts de dotze i tres quarts de tres.

Històries curioses i divertides en un recull fantàstic amb unes sorprenents il·lustracions de Neus Bruguera, que li donen un estil força diferent i modern.Comentaris

Deixa la teva opinió