El Trompeta navega per… TALE SHIRTS

30 Març 2010
0

Tale Shirts és el nou i innovador projecte de l’Òscar Julvé, un il·lustrador català amb un estil molt fresc i característic. Doncs bé, aquest projecte està explicat en una web molt nova feta en anglès, i és la que m’he decidit a portar-vos avui. Per als que aneu una mica peixos amb l’anglès, podeu entrar a la seva web on també explica amb pèls i senyals el seu projecte.

Jo, evidentment, m’ha interessat molt el projecte i per això m’he decidit a portar-vos-el avui. Aquest projecte va nèixer fa un parell d’anys, quan la filla de l’Òscar es va fixar en una samarreta amb dibuixos que el seu pare duia posada. Aleshores va pensar que seria fascinant que els contes es poguessin explicar a través de samarretes. I fou així com va nèixer tot plegat. Es tracta d’un conte- samarreta, per a que els pares, mestres o narradors es posin i els nens puguin anar seguint la història arreu on estiguin. I la capsa que conté la samarreta, es desplega i també conté el conte, per tal de ser explicat a casa.

Va estampar 100 samarretes amb el primer conte, el de la Caputxeta vermella i se’n va anar a la Fira de Bolonya amb el seu dossier i les seves il·lusions en aquest nou projecte sota el braç. Tot sembla rutllar força bé, però amb la crisi tot es paralitza.

Finalment, enguany Estrella Polar s’ha decidit a publicar el seu primer Tale Shirt, una versió sobre “La veritable història de Sant Jordi i el drac”.Comentaris

Deixa la teva opinió