El Trompeta navega per… OQO

6 Abril 2010
0

OQO Editora és una gran editorial, tots ho sabem, i normalment entrava a la seva web per tal de buscar alguns dels seus títols, era una web feta en Flash que per tal de poder-ne guardar les imatges era una mica complicat. L’altre dia però, vaig tenir una molt bona sorpresa al entrar a la seva web i veure que era nova i que l’havien canviada, cap a millor, evidentment.

Ara ens trobem amb una web molt més seria i sòbria, de fons blanc i molt navegable. Abans d’entrar-hi, però hi ha una pantalla anterior en la que podem triar l’idioma, on apareixen tots en els que aquesta editorial publica. Un cop dins, tots els idiomes tenen el mateix format de web.

A la columna esquerra hi trobem el menú, on apareix: informació sobre l’editorial, les col·leccions amb tots els títols, Activitats (que és una espècies d’agenda o notícies), recerca, llibreries…

A la part central hi apareix la darrera novetat publicada per l’editorial.

Pel que fa a la part de les col·leccions, podem trobar la col·lecció O, per a nens de 3 a 7 anys, i la col·lecció Q de 8 a 12.

I si voleu més informació sobre algun dels títols, només cal que hi cliqueu al damunt i  hi trobareu una extensa ressenya, la portada del conte (que també us podreu descarregar en alta qualitat), i algunes imatges de l’interior de l’àlbum.

M’agrada especialment d’aquesta web que han millorat pel que fa a la seva part gràfica i en les imatges que ens ofereixen: portades i imatges interiors. Una web molt més accessible i navegable, sense dubte!



Comentaris

Deixa la teva opinió