Els racons de… IBAIZABAL

7 Abril 2010
0

Aquesta setmana Santa ha estat d’allò més intensa i moguda pel Trompeta, i és que ha viatjat a Euskadi, tot passant per Vitòria, Bilbao, Donosti i de tornada per Pamplona. Doncs bé, a part de fer turisme, el Trompeta ha trobat algunes cosetes d’allò més interessants.

A Bilbao va visitar la llibreria infantil Ibaizabal, una llibreria bonica i especialitzada per a infants i joves. Els llibres estan classificats per edats i tenim títols en castellà i en basc. La veritat és que en general, m’esperava trobar molta més producció pròpia, és a dir, contes en basc fets allà, però la majoria de títols en basc eren traduccions de títols que podem trobar a tot arreu.

La llibreria és molt bonica i tenen força cosa, és l’única especialitzada en literatura infantil, o si més no, l’única que vaig poder trobar.

Ibaizabal ofereixen sobretot llibres d’aquesta mateixa editorial, tenint així un fons editorial d’allò més complert, i a més a més tenen llibres d’altres editorials. Fou inaugurada el desembre del 2002 i està en ple cor de la capital bilbaïna.

Si us acosteu per Bilbao, ja ho sabeu, sempre que volgueu us hi podeu acostar.

IBAIZABAL LIBURU DENDA
C/ Colon de Larreategi, 21
48001 – BILBAO (Biscaia)
Telf: 94-661 10 01
Fax: 94-424 23 70
Mail: liburudenda@ibaizabal.bizComentaris

Deixa la teva opinió