Els racons de… KOMETA

8 Abril 2010
0

Passejant per San Sebastià, vaig topar amb aquesta jogueteria, més que una jogueteria qualsevol es tracta de Kometa, un centre de recursos en jocs cooperatius. Es tracta d’un espai que ofereix tallers i informació sobre jocs cooperatius, servei de préstec de jocs de taula, venta de jocs de taula…

En definitiva un espai on pots trobar tota la informació sobre diferents jocs de taula, jocs no només per als més petits, sinó per a totes les edats, però sigui com sigui una amplia oferta per als més petits, amb jocs d’arreu: de diferents països i marques.

Jo quan hi vaig passar era tancada, però em va semblar d’allò més interessant. Així que ja sabeu, si us interessa comprar o regalar un joc de taula i esteu per San Sebastià, no dubteu en acostar-vos-hi:

KOMETA Jolasak

Calle Bengoetxea, 4 – 20004
Donostia-San Sebastià – Tel: 943.293.847Comentaris

Deixa la teva opinió