Inauguració de l'espai "Per menjar-te millor"

8 Abril 2010
0

El proper divendres 9 d’Abril a les 17 hores, s’inaugura un nou espai dedicat a la literatura infantil a Sant Cugat. Projecte encapçalat pel Saló de la Infància i que consisteix en un espai on es podran fer  intercanvis de llibres infantils, fer tallers de cuina i gaudir de la lectura mentre berenes. Es tracta d’una cafeteria fusió que uneix el món dels contes i de la literatura infantil, amb un espai agradable on poder passar una bona tarda.

Aquest divendres començaran amb la preparació de Caputxetes i llops amb maduixes i fruits secs… mmm… Per llepar-se els dits, oi?

Així que ja ho sabeu, si teniu ganes de passar una bona estona i conèixer un nou espai esteu citats a:

C/Josefina Mascareñas 1

Sant Cugat del Vallés

Divendres 9 d’Abril a les 17hComentaris

Deixa la teva opinió