El conte de… ALÍCIA AL PAÍS DE LES MERAVELLES

13 Abril 2010
0

Trobar un llibre o versió d’aquesta història és d’allò més fàcil, n’hi ha moltes i algunes d’elles de molt bones i de molta qualitat, podem trobar reedicions amb les il·lustracions originals, altres Alícies il·lustrades per il·lustradors ja consagrats, i apostes més agosarades amb il·lustradors potser una mica més desconeguts. Però de fet, aquesta secció consisteix en portar-vos un conte i no un llibre, i per tant una adaptació d’aquesta història, i després de donar-hi moltes voltes m’he decidit per aquesta.

ALÍCIA I EL PAÍS DE LES MERAVELLES, Àngel Burgas, Il·l. Ignasi Blanch, Editorial La Galera (2007) –> Al sentor Dodgson li agrada molt inventar històries sobre nenes que van darrera de conills blancs d’allò més ben vestits, i a l’Alice Liddell, li agrada molt escoltar aquestes històries, perquè la protagonista es diu com ella.

A partir d’aquest punt, ens trobem amb una fantàstica adaptació de la gran Alícia al País de les Meravelles amb unes magnífiques i dolces il·lustracions del genial Ignasi Blanch, que com sempre acompanya als textos d’una sensibilitat especial.



Comentaris

Deixa la teva opinió