El Trompeta a Món Llibre

24 Abril 2010
0

Enguany, igual que en anys anteriors s’ha realitzat la fira de literatura infantil i juvenil més important de Barcelona, Món Llibre, realitzada el passat cap de setmana. Una fira destinada a infants de 0 a 12 anys, on poden trobar un munt d’activitats, contacontes, presentacions, jocs… relacionades amb el món dels contes. També podeu trobar un munt d’estants de diferents editorials que vénen les novetats més interessants entorn a la literatura infantil.

Cal dir, però, que l’any que em va agradar més fou, l’any en que el vaig descobrir, deu fer un parell o tres d’anys. Recordo que aquell any hi havia moltes exposicions d’il·lustracions originals, podies trobar àlbums il·lustrats en diferents idiomes publicats arreu del mon, poden observar així el treball de grans il·lustradors foranis…

Considero que és un bon espai per passar un bon matí o una tarda amb els més menuts, però que aquest any els espais estaven menys treballats, la decoració resultava menys efectiva i no hi havia tants contes com en altres anys. Evidentment, això és una opinió molt subjectiva que potser poc té a veure amb la realitat d’altres persones.

També crec que és dels anys que menys indicat estava tot plegat, de fet, encara hi ha un espai que després de donar tres voltes, vam ser incapaços de trobar.

De totes maneres, si teniu nens, és un espai que es fa una vegada a l’any i és de parada obligatòria.

Us deixo amb algunes fotografies que vaig fer.Comentaris

Deixa la teva opinió