Explica'm… ELS MILLORS CONTES D'ANDERSEN

25 Abril 2010
0

ELS MILLORS CONTES D’ANDERSEN, Concha Cardeñoso, Il·l Liora Grossman, Editorial Timun Mas –> Aquest recull de contes d’Andersen es tracta d’un recull de contes pensats per a ser explicats als més petits, i quan siguin grans que puguin ser ells mateixos els que llegeixin les històries. Amb un format gran, il·lustracions molt maques i coloristes se’ns porten algunes de les mes famoses històries d’Andersen com: l’Aneguet lleig, El soldadet de Plom, El vestit Nou de l’Emperador o la Venedora de llumins. Però a la vegada se’ns descobreixen històries que per a molts són desconegudes, però que no per això deixen de ser boniques i especials com ara: L’Avi, El Ninot de Neu o la Filla del Rei.

Un recull per a mirar pares i fills plegats.Comentaris

Deixa la teva opinió