El Trompeta a la 3a Trobada d'il·lustradors de Gràcia

26 Abril 2010
0

Enguany, es va celebrar, com ja fa dues edicions, la 3a Trobada d’il·lustradors a la Vila de Gràcia, i com no podia ser menys, aquest any també ha estat un èxit. Un munt de bons il·lustradors regalant boniques il·lustracions als més menuts, i als que no ho som tant; nens esperant a tenir la seva il·lustració i pares entusiasmats amb la feina d’aquests artistes.

Hi vam poder veure cares d’allò més conegudes en el món de la il·lustració com l’Elena Odriozola, la Mariona Cabassa, en Roger Olmos, en Lluís Farré… entre d’altres. I jo carregada amb els meus dos reculls de contes, em vaig poder emportar a casa meva dues boniques il·lustracions, una de la genial Mariona Cabassa preciosa, i una altra del fantàstic Roger Olmos.

Què més es pot demanar? Bé, que no haguessin caigut quatre gotes que van deslluir-ho tot una micona, però ja se sap, la primavera és el que té.Comentaris

Deixa la teva opinió