CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA

26 Maig 2010
0

Fundació Enciclopèdia Catalana convoca el VI Certamen Nacional infantil i juvenil de Lectura en Veu Alta per aquest curs 2009-2010. Certamen en el qual poden participar els centres docents de tota Catalunya. Durant aquest mes de maig s’han fet les finals comarcals, i a mitjans de juny, es farà la final a Barcelona. En aquesta darrera edició s’ha han inscrit més de 200 escoles i en total, uns 500 alumnes, i estic convençuda que la següent s’hi inscriuran moltes més. D’aquests 500 només 65 arribaran a la final de Barcelona en les diferents categories. Tot un repte per a aquests nens i nenes, nois i noies.

Un certamen d’allò més interessant ja que incentiva la lectura en veu alta, que és un mitjà per a afavorir la bona pronunciació, la comprensió dels textos, la transmissió d’idees i sensacions…

Els participants poden ser alumnes tant de Primària com de Secundària i és sens dubte un acte al que totes les escoles haurien de participar.Comentaris

Deixa la teva opinió