El Trompeta navega per… VALERIA DOCAMPO

27 Maig 2010
0

L’altre dia vaig descobrir una il·lustradora que em va fascinar. Es tracta d’una il·lustradora argentina de Buenos Aires que ha publicat per un munt de països des de la pròpia Argentina, Estats Units, Mèxic, Anglaterra, França, Espanya, Catalunya… la Valeria Docampo. Un dels seus darrers treballs i amb el que la vaig descobrir és La fàbrica dels mots, editat en 9 idiomes diferents.

Però a part d’aquesta magnífica il·lustradora, el que em venia de gust acostar-vos avui és la seva web. Una web néta, clara, senzilla, actualitzada on podeu trobar algunes il·lustracions escollides com a mostra del treball d’aquesta il·lustradora.

També hi ha un apartat de Bibliografia, no apareixen tots els contes publicats i el país i l’editor.

I un darrer apartat on podeu conèixer una mica més del que us he explicat jo d’aquesta il·lustradora.

Sens dubte una web que va la pena conèixer i una il·lustradora magnífica que us enamorarà si no ho ha fet ja.Comentaris

Deixa la teva opinió