El Trompeta recomana… LES HISTÒRIES DE L'ARTUR

28 Maig 2010
0

Aquesta col·lecció de quatre títols que es diu Les històries de l’Artur, en un principi ens pot sembla la col·lecció habitual del dia a dia en la vida d’un nen petit, tipus: en Pau es renta les dents, en Joan no vol menjar, o en Pepet té pipí… però no, aquesta tot i semblar així, és força diferent. Les il·lustracions són tendres i simpàtiques, són amb un format molt manejable i escrits amb lletra lligada, amb molt poc text, pensats per aquells nens que s’inicien en l’art de la lectura…

L’ARTUR I EL MIRALL MÀGIC, Gudule, Editorial Cruïlla (2009) –> El pare de l’Artur li ha portat un regal fantàstic, un mirall! Apa, què divertit! L’Artur té un nou amic que fa les mateixes coses que ell, curiós, no?

L’ARTUR I EL COIXÍ QUE MOSSEGA, Gudule, Editorial Cruïlla (2010) –>L’Artur està molt enfadat, i ñes que li han canviat el coixí, però ell vol el vell. El nou coixí nbo li agrada, i s’hi baralla dia rere dia, fins que un dia el coixí…

L’ARTUR I EL RATOLÍ DISTRET, Gudule, Editorial Cruïlla (2009) –> A l’Artur se li ha caigut una dent justa abans d’anar-se’n a dormir, i està molt content. Tot decidit l’amaga a sota del coixí i es posa a dormir. Al matí següent té una sorpresa enorme, i és que resulta que el famós ratolí que canvia les dents per alguna mena de regal, s’ha descuidat passar a mirar el seu coixí, i quan l’Artur s’ha llevat, ha tornat a trobar-hi la dent tal i com l’havia deixat el dia anterior.

N’ESTIC TIP, DE LES FADES!, Gudule, Editorial Cruïlla (2010) –> L’Artur n’està ben bé fins al capdamunt de les fades, fan coses que no agraden ni a pares ni a adults, i a sobre tothom pensa que ha estat ell. Però l’Artur sap de sobres que ha estat cosa de fades que fan entremaliadures i coses dolentes.Comentaris

Deixa la teva opinió