Jugant a… ORCHARD TOYS

5 Juny 2010
0

Sota el lema de “Aprendre pot ser divertit” neix aquesta marca britànica de joguines i jocs: Orchard Toys.  Es tracten de fabricants de jocs i trencaclosques educatius per a nens d’edats compreses entre els 18 mesos i els 12 anys, amb un disseny i uns acabats d’allò més innovadors.

Tot el cartró que utilitzen és 100% reciclat, els vernissos utilitzats també són ecològics, i la fusta utilitzada prové de boscos sostenibles.

En la seva web podem trobar tots els productes que ofereixen que es classifiquen en: jocs, trencaclosques, i contes. Els jocs potser són el que més m’ha cridat l’atenció dels seus productes, ja que són diferents, originals i divertits, tots ells pensats i dissenyats única i exclusivament per a l’aprenentatge i diversió de l’infant a que van destinats.

Si els voleu conèixer una mica més, només cal que mireu les imatges que us deixo a continuació.Comentaris

Deixa la teva opinió