El Trompeta recomana… CONTES PER A NADONS

18 Juny 2010
0

Els més petits sovint són els grans oblidats de la literatura infantil. I és que els nadons sovint es troben amb productes de poca qualitat i això no té perquè ser així. Avui us porto tres títols per als més menuts, un parell de roba i un altre per a la banyera.

EL MEU LLEÓ, Read&Play, Editorial Combel –> El meu lleó té una llarga crinera i molta gana, i li agrada córrer com el vent; però el que més li agrada és que li freguin la seva panxa enorme! ÉS un preciós conte de roba pensat per als més menuts.


PETIT COCODRIL, Danna Swartz, Il·l. Marie- Helène Grégoire, Editorial Combel –> El petit cocodril és un llibre per al bany, perquè un moment que potser no agrada gaire als més menuts ho passin bé veient les aventures d’un cocodril d’allò més simpàtic, que va a passar un dia de sol esplèndid a la platja.

HAS VIST EL MEU CADELL?, K’s Kids Production, Editorial Combel –> Atenció, s’ha perdut un cadell! Té una cua llarga, potes blanques, un nas ben negre i una llengua rosada. Pistes? N’hi ha pertot arreu: mirem darrere el sofà, sota la manta, darrere la nevera i també al jardí, que potser s’ha amagat entre els matolls; però res de res. I tu, que l’has vist? Una caseta de roba amb textures i un element sonor.



Comentaris

Deixa la teva opinió