Explica'm… SEIS HISTORIAS DE ANIMALES

20 Juny 2010
0

SEIS HISTORIAS DE ANIMALES, Noah Gordon, Editorial Pirueta (2010) –> Han estat set els ikl·lustradors que han col·laborat per fer realitat aquest projecte, i és que cadascú d’ells ha il·lustrat una història diferent de les sis que presenta el relat, i la portada és d’un setè il·lustrador. Tots són molt bons professionals i tots ells amb un estil molt peculiar: Carles Arbat, Agustín Comotto, Txell Darné, Maria Espluga, Valentí Gubianas, Josep Rodés i Roger Olmos (coberta).

Històries d’allò més boniques entre les que podem trobar els següents títols: Michael y Sam, Caleb y los pájaros, Enric y los dos osos, Emil y las luciérnagas, Sara y la mofeta, i Emma y los zorros,

Les il·lustracions i els relats són el que fan especial aquest bonic recull, amb una molt bona edició i una coberta preciosa.Comentaris

Deixa la teva opinió