El Trompeta recomana… HISTÒRIES QUE ACABEN COM COMENCEN

16 Juliol 2010
0

Avui us porto uns contes si més no curiosos, es tracta de contes que ens narren històries “bucle”, que tal com comencen, finalment acaben, o sinó ho fan d’una manera molt similar. Són històries i contes d’allò més curiosos, i fins i tot, us en porto un d’internacional.

ATZIM, ZIM, ZIM!, Marie Mahler, Editorial Atelier du Poisson soluble –> Vet aquí una història que a través d’un núvol que sembla petit i inofensiu, però que porta moltes sorpreses, i és que amb ell porta una tempesta que arrasarà tot al seu pas, i ho absorbirà: arbres, cases, cotxes… Tot el poble comença a perseguir el núvol que els hi ha pres tot allò que posseeixen, i quan el núvol ja està d’allò més carregat, no pot evitar esternudar i…

Curiosa història sense pràcticament text, un conte francès preciós que em va encisar…

¡¡MÁAAS!!, Peter Schössow, Lóguez Ediciones –> Vet aquí una història sobre un home que es veu immers, igual que en la història anterior, en una tempesta. Una tempesta que se l’emportarà pels aires, fins als núvols, i des d’allà dalt gairebé sembla que pot volar. Una història de nou sense text, on les imatges valen molt més que mil paraules.

OTTO PASEA DE IDA Y VUELTA, Tom Schamp, Editorial Una Luna –> Un llibre de cartró que es pot mirar del dret i del revés, que com el seu nom indica el pots llegir d’anada i tornada. Acompanya a l’Otto amb aquest trepidant i divertit viatge, a veure fins on arribes.



Comentaris

Deixa la teva opinió