Els racons de… MUNDANALRÜIDO

19 Juliol 2010
0

Mundanalrüido és el nom d’una llibreria força recent oberta a Santander. Una llibreria d’allò més curiosa i original que uneix art i literatura infantil. Treballem amb tot el relacionat amb l’àlbum il·lustrat, el llibre d’artista… és a dir, el llibre com un objecte d’art.

D’una de les noies que portava la llibreria Merienda en el tejado, s’embarca en aquest nou projecte que defineix com a més eclèctic i especialitzat.

Un espai que també serveix per a la creació de llibres, i en el que es realitzen innombrables tallers i laboratoris d’art i literatura. Un projecte realment autèntic i que em desperta una estranya curiositat.

Si com a mi, a vosaltres també us ha cridat l’atenció, el millor que podeu fer si alguna vegada visiteu Santander heu d’anar a:

MUNDANALRÜIDO

Carrer San Celedonio 43

I com sempre, us deixo amb algunes imatges:Comentaris

Deixa la teva opinió