FLIC, El Festival de Literatures Infantil i Juvenils

21 Juliol 2010
0

FLIC és una iniciativa de Tantàgora Serveis Culturals, que té per objectiu donar a conèixer la literatura oral i escrita a públics d’entre 0 i 18 anys, per tal de fomentar així les indústries culturals relacionades amb la literatura infantil i juvenil de tot el territori de parla catalana.

FLIC és un festival de festivals que acull a cada indret on vagi tot un seguit d’activitats en els seus espais generadors de cultura: escoles, biblioteques, mercats, llibreries, museus etc … que configuren un Festival particular a cada localitat.

Cada localitat pot decidir acollir aquest interessant festival que espero que tingui moltíssima acollida. FLIC obrirà les portes des del primer de desembre de 2010  fins al 28 de febrer del 2011 recorrent les principals poblacions de CatalunyaComentaris

Deixa la teva opinió