Cerveses de conte…

28 Juliol 2010
0

Ja sé que el Bloc del Trompeta és un bloc que parla sobre literatura infantil, sobre contes, i sobre nens; per tant, parlar de cerveses no és gaire adient, però és estiu i fa calor i una cerveseta ben fresqueta ve d’allò més de gust.

Es tracta d’una nova marca de cerveses de producció artesanal creades a Colorado i basades en l’autèntic estil de les cerveses alemanyes. És per això que el títol d’aquestes cerveses havia de ser ben alemany, i què més germànic que els germans Grimm?

Són tres cerveses diferents, i cadascuna d’elles rep el nom d’un dels contes més famosos dels germans Grimm: la Caputxeta Vermella, En Pere sense por o La Blancaneus. Les tres botelles estan etiquetades amb una il·lustració o escena del propi conte, això sí una imatge una mica adulterada de la història. I és que la Caputxeta Vermella no portava una destral amagada al darrere de l’esquena, ni la Blancaneus anava tan sexi vestida…

Sigui com sigui una curiositat ben estiuenca i que fresqueta segur que està molt bona.Comentaris

Deixa la teva opinió