El Trompeta recomana… EN NAT I EL SECRET DE L'ESPERANÇA

30 Juliol 2010
0

Avui en el Trompeta recomana us porto un únic títol, el perquè és força clar, i és que és el darrer treball d’una il·lustradora que em fascina, i aquesta vegada ens porta una història fascinant, un conte en el que apareixen altres personatges de conte.

EN NAT I EL SECRET DE L’ESERANÇA, Anik Le Ray, Il·l. Rebecca Dautremer, Editorial Baula (2010) –> No podia ser menys, aquest és el darrer treball de la Rebeca Dautremer, un treball on les escenes semblen més aviat extretes d’una pel·lícula d’animació, els detalls són impressionants i els colors utilitzats molt suggerents.

Pel que fa a la història és d’allò més bonica. La Nat i la seva família es disposen com cada estiu a anar a casa de la seva àvia Esperança a passar les vacances, però tots tindran una pena molt gran quan descobriran que la casa sembla que fa mesos que ha estat abandonada i que l’àvia va morir, no sense abans haver deixat per escrit les seves últimes voluntats. A en Natanael li deixa el contingut de tota la seva biblioteca, però el jove no pot imaginar que tots aquells llibres amaguen secrets sorprenents. I és que els seus personatges de conte preferits, l’Alícia, en Pinotxo, el Capità Garfi, adquireixen vida davant dels seus ulls bocabadats… Viuen sota una amenaça terrible i només en Nat els pot salvar. Una història fascinant que encara ho és més amb les fantàstiques il·lustracions de la Rebecca Dautremer.Comentaris

Deixa la teva opinió