El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ MULTICOLOR

20 Agost 2010
0

La Col·lecció multicolor és una col·lecció molt interessant publicada per l’Editorial Ecir que aporta contes bilingües en diferents idiomes, tots ells il·lustrats per a diferents il·lustradors, escrits per diferents autors. Històries originals, sorprenents, però sobretot històries que pretenen transmetre una sèrie de valors. Voleu conèixer alguns dels títols d’aquesta col·lecció?

EL SACRIFICI DE MORAD (Algèria), Nadia Daud, Il·l. Soledad Vázquez, Editorial Ecir (2007) –> A vegades les famílies passen per situacions complicades, però a vegades gràcies al coratge dels més petits, ens podem adonar que les coses no sempre seran tan negres.

LA XICA NOVA (Argentina), Paula Fernández, Il·l. Pablo Smerling, Editorial Ecir (2007) –> Qui no ha estat mai la nova en algun lloc? Un canvi d’escola és sempre complicat per a un infant, nova escola, nous companys, nous mestres… Una història sobre l’amistat i la integració en un lloc nou.

EL SOL (Armènia), Marina Mikayelyan, Il·l. Carmen Michavila, Editorial Ecir (2007)–> Varduhi trobarà per fi una família que l’estimi. Una història que ens explica la importància del calor de la llar.

LA FLOR DE LA KANTUTA (Bolívia), Alejandra Nayar, Il·L. Toni Corts, Editorial Ecir (2007) –> Una bonica història que ens ensenya el repsecte per les diferències tradicions i mostres culturals, de manera que cadascú es pugui sentir ben orgullós d’ell mateix i de la seva terra.

UN TURPIAL MOLT IMPACIENT (Veneçuela), Iván Ernesto Martínez, Il·l. Ana Roig, Editorial Ecir (2007) –>El turpial que protagonitza aquesta història viu a les selves de l’Amazones i als corrents de l’Orinoco, i aprendrà les dificultats que li comportarà haver aprés a volar abans d’hora.

L’ABAC DE XIAO MING (Xina), Yangle Thun Chen, Il·l. Herminia Torres, Editorial Ecir (2007) –> No tots els nens de la Xina poden anar a l’escola, però els pares d’en Xiao Ming faran un esforç enorme perquè el seu fill sí que hi pugui anar.

EL DIMINUT PITI (Colòmbia), Marina Eliana Vèlez, Il·l. Mayte Ramos, Editorial Ecir (2007) –> Aquesta és la història de dos germans, l’un és molt gran, l’altre en canvi és d’allò més petit. Els dos aprendran a través d’una sèrie d’aventures que l’un amb l’altre es complementen.

REMI I ELS CORBS (França), Elisabeth Mateo, Il·l. Ana Zurita, Editorial Ecir (2007) –> Un grup de corbs acaba amb la collita de Remi. Com ho solucionarà? Sembla que res no funcioni…

HAMZA I EL GEGANT HERKEL (Marroc), Saleem Muhamad, Il·l. Lacasta Clueca, Editorial Ecir (2007) –> Aquest conte ens narra l’inici d’una llegenda que encara avui s’explica a les platges de Tànger, és la història de les aventures del gegant Herkel i el seu amic.

L’ÀNEC DAURAT (Polònia), Ewa Anna Taras, Il·l. Mauricio Jacome, Editorial Ecir (2007) –> És la nit de Nadal i el nen protagonista d’aquesta història està decidit a trobar el tresor de l’ànec daurat.

ELS DOS GERMANS (Rússia), Natalia Ilina, Javier Navarro, Editorial Ecir (2007) –> En un cabanya en plena muntanya, dos germans aprendran a portar-se bé, en aquest camí els ajudarà un gosset.

EL GUAMBRA VOLADOR (Equador), Thomas Javier St’orner Zamora, Il·l. Marco Chamorra, Editorial Ecir (2007) –> En Pablo i la seva família canvien de llar, això li servirà al nen per conèixer una nova cultura i en ella trobar-hi nous amics.

ELS DÉUS DE NIMO (Nigèria), Chukwudi Libertu Igwendu, Il·l. Stygryt, Editorial Ecir (2007) –>  Els Déus de Nimo protegeixen i ajuden a tota la comunitat, un dia un ciutadà voldrà enganyar als Déus. Ho aconseguirà?

WIRAPACHA I EL CÒNDOR PLATEJAT (Perú),Percy Pereda, Il·l. Jonathan García Bellés, Editorial Ecir (2007) –> En Wirapacha és un jove valent que va a la recerca del còndor platejat per tal de demanar-li una de les seves plomes. Per aconseguir-ho haurà de passar algunes probes.Comentaris

Deixa la teva opinió