Explica'm… NYAM!NYAM!

22 Agost 2010
0

NYAM!NYAM!, ELS MEUS CONTES INFANTILS PREFERITS, Lucy Cousins, Editorial Parramón –> Lucy Cousins és l’autora dels famossíssims llibres de la ratolineta més simpàtica i popular de la literatura infantil, la Maisy. Doncs bé, avui us porto un treball d’aquesta autora que m’ha interessat molt més. Es tracta del recull de contes clàssics populars preferits de la Lucy, i il·lustrats pel seu inconfusible estil.

Aquest recull té la particularitat de tenir unes il·lustracions força infantils, allunyada d’altres recopilatoris molt més seriosos i amb il·lustracions pensades per a un públic amb una edat una mica més avançada. I no només es queda amb els clàssics més populars, sinó que també ens aporta altres que potser no gaudeixen de tanta popularitat a les nostres contrades.

Els títols dels contes que hi podeu trobar són:

– La Caputxeta Vermella

– Les tres cabretes

– El nap més gran del món

– La gallina Marcelina

– La Rínxols d’or

– La gallineta vermella

– Els tres porquets

– Els músics de Bremen

Un molt bon recull per a nens.Comentaris

Deixa la teva opinió