Jugant a… SARO

24 Agost 2010
0

SARO és una empresa fundada a Madrid l’any 1976 que té com a principal objectiu oferir una sèrie de productes, material educatiu i joguines per a fer més fàcil i millor el desenvolupament dels nadons i infants, a la vegada que pretenen ajudar a les mares i pares de les criatures en la seva tasca educacional i de criança. És per això que aquesta marca de puericultura infantil ofereix no només productes i mobiliari infantil com ara: llums, orinals, banyeres, complements… sinó que ofereix tota una sèrie de joguines per a nadons d’allò més interessants.

Podeu trobar: gimnasos, joguines, peluixos musicals, ninos, catifes d’activitats, joguines didàctiques. Totes elles, especialment pensades i dissenyades per als més menuts.

Us deixo com sempre amb algunes imatges, si en voleu saber més, no dubteu en entrar a la seva web.Comentaris

Deixa la teva opinió