El Trompeta recomana… CONTES "ES PUJA EL TELÓ"

27 Agost 2010
0

Sota el títol de “Es puja el teló” us vull portar un parell de contes curiosos, contes d’espectacle. L’espectacle, el teatre, el circ és un món que fascina a grans i petits. Avui us porto dos contes diferents, originals, divertits, bonics…. En definitiva: “Que es pugi el teló!”

UNA HISTORIA DE NARICES, Anna Obiols i Subi, Col·l. Luna de Papel, Editorial La Osa Menor, Grup 62 (2010) –> “Es necessita persona amb un nas molt especial per a la propera estrena teatral.”Així comença la història de Tomasote un director de teatre a la recerca del seu actor perfecte, un actor amb un nas molt especial per a la darrera funció que ha escrit. És igual com sigui, alt, baix, moreno, ros, castany… Això sí, sense cap mena de dubtes, ha de tenir un nas molt i molt especial, un nas que tan és si és gran o menut, recte o torçat. Això sí ha de ser capaç de detectar qualsevol tipus d’olor.

Com sempre les il·lustracions i històries d’aquest fantàstic tàndem són fascinants, dolces, sorprenents i màgiques.

MI CIRCO, Xavier Deneux, Editorial Océano Travesía –> Aquesta fantàstica obra d’art de Deneux és un autèntic plaer per als més menuts, es tracta d’un conte amb tapes toves, de format petit, i que ens mostra el món del circ des del punt de vista de l’autor. Un univers poètic en el que s’amaguen, acròbates, pallassos, elefants…

Molt bonic, la veritat!Comentaris

Deixa la teva opinió