Explica'm… LA BRUJA YAGÁ Y OTROS CUENTOS

29 Agost 2010
0

LA BRUJA YAGÁ Y OTROS CUENTOS. CUENTOS POPULARES RUSOS I, A.N. Afanásiev, Il·l. Violeta Lópiz, Editorial Anaya (Octubre 2007) –> Aquesta es tracta d’una edició d’Anaya d’un recopilatori de contes russos que es va fer en segle XIX per part d’Afanásiev. Afanásiev fou l’equivalent en rellevància als Germans Grimm Alemanys, al francès Charles Perrault o al català Joan Amades, en el seu país.

És per això que aquesta obra, que consta de quatre volums, té aquesta rellevància pels apassionats de la literatura infantil, ja que Afanásiev si es va caracteritzar per alguna cosa, fou per treure les guarnicions i floritures característics d’alguns dels principals recopiladors de literatura infantil europeus.

Aquest volum es recullen contes d’animals i contes meravellosos. La bruixa Yagá, la guineu astuta que enganya a la resta d’animals o la serp de nou caps… Aquestes són entre d’altres, algunes de les històries que podem trobar en aquest fantàstic recull il·lustrat per Violeta Lópiz.Comentaris

Deixa la teva opinió