El Trompeta navega per… MAMUT CÓMICS

1 Setembre 2010
0

Ja fa temps que vaig descobrir aquest segell de l’editorial de còmics Bang, es tracta de Mamut Còmics, els primers còmics infantils dedicats a infants d’a partir de 3 anys. La seva web és senzilla clara i entenedora, a la vegada que bonica; és per això que m’he decidit a portar-vos-la.

En ella podem trobar els còmics destinats a infants de més de 3 anys, que no tenen text i són de tapes dures. Els destinats a nens de més de sis anys, on ja comencen a tenir una mica de text i les tapes són toves. I els de més de nou anys, amb textos ja una mica més complexes.

De fet, de Mamut còmics ja us en vaig parlar, però darrerament he vist que han publicat alguns dels seus primers títols en català, i que han tret novetats per a infants de més de tres anys, és per això que m’ha vingut de gust acostar-vos la seva web perqupè la conegueu una micona més i així coneixeu com treballen.

És sens dubte la unió perfecte entre el conte o àlbum infantil sempre associat als més menuts, i el còmic, associat en certa manera a joves i adolescents. Una barreja que té com a resultat, un seguit de productes bons, ben editats i sorprenents; comptant amb il·lustradors de gran prestigi en el món de la literatura infantil.



Comentaris

Deixa la teva opinió