El Trompeta recomana… CONTES DE POESIA (II)

10 Setembre 2010
0

Els contes amb textos poètics en vers no són els més habituals en el món de la literatura infantil, però tot i així, n’hi ha títols d’allò més interessants i molt bons. Aquest és el cas dels títols que us porto avui:

MARGARITA, Rubén Darío, Il·l. Maria José Olavarría, Editorial Sleepyslaps (2010) –> Un conte preciós sobre una poesia de Rubén Darío que està il·lustrat amb un gust excel·lent i una delicadesa i bellesa increïbles, és una autèntica delícia en tots els sentits.

“Margarita, esta linda la mar,
y el viento
lleva esencia sutil de azahar;
yo siento
en el alma una alondra cantar:
tu acento.
Margarita, te voy a contar
un cuento.”

ODA A UNA ESTRELLA, Pablo Neruda, Il·l. Elena Odriozola. Libros del Zorro Rojo –> En la part més alta d’un gratacels, algú pren del cel una estrella i se la guarda a la butxaca, és en aquest moment en el que comença la seva odissea i el text d’aquest bonic relat comença així:

«Negra estaba la noche
y yo me deslizaba
por la calle
con la estrella robada en el bolsillo.»

Les fantàstiques il·lustracions de la sempre original i sorprenent Elena Odriozola, li donen aquest bonic àlbum il·lustrat un resultat fantàstic.Comentaris

Deixa la teva opinió