I ja en són 4! Trompeta t'estàs fent gran…

11 Setembre 2010
0

Uf! Sóc molt feliç! I és que avui és un dia molt especial, avui l’Elefant Trompeta ha complert quatre anys! Quatre anys des d’aquell primer post en que va començar aquesta fantàstica aventura… Una aventura que va començar com el diari d’una mestra d’Educació Infantil i que ara per ara s’ha convertit en molt més que tot plegat.

I sembla que hagi passat una autèntica eternitat. Sempre és en dies així quan em poso d’allò més nostàlgica i llegeix-ho els meus primers articles. Mare meva! Quantes inseguretats, quantes pors, quants nervis… tot resultava nou i cada novetat suposava una muntanya a superar. Realment, les dificultats es superen, i el que en aquell moment et semblava una muntanya, ara potser et sembla un granet de sorra, i és que el pas del temps et fa canviar la perspectiva de les coses.

Però avui, estic contenta i il·lusionada, perquè comença un nou curs: contes per descobrir, nens per conèixer millor i sobretot moltes coses per aprendre. Perquè m’estimo la meva feina, m’estimo ser mestra, i un dels orgulls més grans que tinc és aquest bloc. Aquest Bloc, no és només això, un bloc; és part de mi, en ell es reflecteixen les meves emocions, els meus estats d’ànim, les meves il·lusions i esperances relacionades amb el món de l’educació i els infants; i sense ell tampoc seria la mestra que sóc avui. Una mestra que no sé si és bona o dolenta, de fet jo no ho puc jutjar, però això sí, una mestra que s’estima als seus alumnes i que durant el curs que passen amb ella es converteixen amb els seus nens.

I parlant dels meus nens, què deuen fer els meus Elefants? Sabeu que aquest curs comencen primer de primària? Què grans! Ja deuen saber llegir, i els nombres, i fins i tot, potser comencen a fer sumes! Ben aviat podran llegir els contes que els hi explicava quan eren menuts… I em recordaran? Jo a ells els recordo moltíssim, i en certa manera també els enyoro.  I és que sempre, per molts cursos que passin, seran els meus elefants!

L’únic que avui em queda per fer és donar-vos les gràcies! Gràcies als que seguiu aquest bloc, als apassionats de la literatura infantil, dels contes, de la il·lustració, als apassionats per la tasca docent i als que com jo estimeu al món dels infants. Gràcies per fer que un any més, el Trompeta pugui créixer i fer-se un xic més gran! Gràcies i sobretot felicitats Trompeta!

I com cada any, el meu regal pel Trompeta!Comentaris

Deixa la teva opinió