Explica'm… QUINS UNS, ELS GEGANTS!

26 Setembre 2010
0

QUINS UNS, ELS GEGANTS!, Roser Ros, Il·l. Arnal Ballester, Editorial Tantàgora Serveis Culturals (2008) –> He triat aquest recull de contes de gegants per diversos motius. Un d’ells és que es tracta de contes de gegants d’arreu a través de contes clàssic i propis de la tradició oral del nostre país; alguns de coneguts, i altres que no ho són tant, i el fet de que en un recull de contes, et facin descobrir històries que per a tu encara et són desconegudes, sempre és un plaer. Per altra banda la seva autora, la Roser Ros és fascinant, vaig tenir la sort de fer un curs amb ella sobre “Grans personatges de la petita literatura” i em va fascinar, tant que en certa manera, l’Elefant Trompeta ha arribat a ser com és gràcies a aquest bloc. El darrer dels motius és que es tracta d’un recull, on a més de les històries en format escrit, es poden trobar també en CD, de manera que és un llibre per ser explicat, escoltat o llegit.

Us encantarà, a mi m’ha agradat molt!Comentaris

Deixa la teva opinió