El Trompeta recomana… MÉS MAMUT CÒMICS

8 Octubre 2010
0

Ja us vaig parlar l’altre dia de la seva web, i avui em ve de gust portar-vos els tres nous títols que han publicat per als més menuts, per als majors de tres anys. També estan preparant un títol més que encara no està al mercat, però de ben segur que aviat ho estarà. De tot això i una mica més, us vull parlar avui en aquesta entrada:

RAFA Y ZOE EN EL PARQUE, Sergio Turdera, Bang Ediciones, Mamut Mi primer Cómic (juny 2010) –> El parc és un lloc perfecte per als més menuts per a fer nous i bons amics. És així com en Rafa i la Zoe es coneixeran, i tot i ser molt diferents entre ells, es complementaran de tal manera que es faran realment inseparables. Un còmic preciós sense text amb unes fantàstiques il·lusracions d’en Cristian Turdera.

MANU EN LA PLAYA, Diego Arandojo, Bang Ediciones, Mamut Mi primer Cómic (març 2010) –> Aquesta és una història ideal per a l’estiu. Es tracta d’un dia de platja, però no un de qualsevol, sinó el primer dia de platja per a en Manu. El dia en que descobrirà la sorra entre els seus dits, la crema solar, els crancs que caminen de costat, aquelles muntanyes d’aigua tan grans que es belluguen… Tot plegat és un món de descobertes, descobertes que per a molts infants realitzen cada estiu.

DINO Y PABLO, JUEGOS PREHISTÓRICOS, Loïc Dauvillier, Il·l. Baptiste Amsallem, Bang Ediciones, Mamut Mi primer Cómic (setembre 2010) –> Recent sortit al mercat, avui us porto una bonica història il·lustrada de manera preciosa per un il·lustrador francès, que ens acosta les aventures d’en Pablo, un nen que viu a la prehistòria i que comparteix aventures i desventures amb el seu amic, un dinosaure.

A part d’aquests tres títols ja publicats, el segell Mamut Mi primer Cómic està preparant algun títol més dels que de moment només us en puc portar un títol i una portada:

POI-POI & TITO, LOS MEJORES AMIGOS, Mathilde Domeo, Bang Ediciones, Mamut Mi primer Cómic



Comentaris

Deixa la teva opinió