El Trompeta a l'exposició de… FRANCESC ROVIRA

13 Octubre 2010
0

Hola a tots i totes! L’altre dia, aprofitant un dilluns de pont, vaig agafar el metro i me’n vaig anar cap a la Sala Rovira, allà vaig poder veure els originals d’en Francesc Rovira, i després d’enamorar-me d’algun original i adonar-me que no me’ls podia permetre, vaig estar mirant i remirant les seves il·lustracions.

Totes elles formen part d’un mateix conjunt d’il·lustracions, on el fons gran i fosc, fa destacar unes persones menudes, sovint en un racó de la il·lustració. A la vegada, sempre és bonic veure originals, perquè te n’adones de la feina que tenen al darrere.

Una molt bona exposició que us recomano que us hi acosteu. Us deixo amb algunes de les il·lustracions que hi podreu veure.Comentaris

Deixa la teva opinió