El Trompeta navega per… CRISTIAN TURDERA

14 Octubre 2010
0

Ja fa un temps que vaig descobrir la feina de l’il·lustrador argentí Cristian Turdera. Un il·lustrador amb un estil peculiar i senzill que ha publicat a Argentina, Mèxic, França i Espanya. Avui, però per tal de que el conegueu una micona més, us porto la seva web.

Una web senzilla i molt navegable amb una bonica home, i que ens mostra el treball d’aquest il·lustrador en diferents àmbits.

Cadascun dels àmbits en el que ha treballat l’il·lustrador es poden veure de manera separada, així trobem diverses seccions:

Infantils –> En aquest apartat trobem totes les il·lustracions de l’autor relacionades amb joguines i jocs per a infants, il·lustracions que han servit per a fer trencaclosques de marques tan importants com Djeco, o altres per fer enganxines.

Editorial –> En aquest apartat trobem tot el relacionat amb la publicació de les seves il·lustracions en revistes i premsa de tota mena.

Publicitat –> En Cristian és un il·lustrador peculiar, i a través de les seves il·lustracions ha anunciat telèfons mòbils, ha fet campanyes per al no abandonament dels animals domèstics, o fins i tot les seves il·lustracions han servit com a imatge d’un zoo. Sempre adequant-se al producte, però sense abandonar el seu estil característic.

Llibres –> El darrer dels apartats en el que podem trobar imatges, i potser el més interessant. Aquí apareixen tots els llibres publicats per l’autor amb la seva portada i una imatge interior.

Sens dubte una web i un il·lustrador molt interessant que us convido a descobrir.



Comentaris

Deixa la teva opinió