El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ SON VINE SON

15 Octubre 2010
0

Avui us porto una divertida col·lecció, es tracta d’una col·lecció editada per La Galera sota el títol Son vine son, i es tracta d’un grup de contes que expliquen situacions quotidianes que es poden viure a l’hora d’anar a dormir. Diferents nens, que tenen experiències també diferents a l’hora d’anar a dormir: somien, tenen malsons, es fan pipi al llit… Voleu conèixer els títols d’aquesta col·lecció?

LA NEGRI TÉ MALSONS, Marcelo E. Mazzanti, Il·l. Rebeca Luciani, Editorial La Galera (2010) –> Un grup de monstres que van camí cap a un festival de cinema de terror es perden en els somnis de la Negri, convertint-los així en autèntics malsons. Però la Negri no permetrà que aquests monstres i aquests malsons li puguin espatllar la nit.

Amb les fantàstiques il·lustracions de la Rebeca Luciani, li donen a aquest conte un toc peculiar amb l’imaginari de la sempre genial Rebeca.

LA NIT DEL LLORO, Cristina Sans, Il·l. Òscar Julvé, Editorial La Galera (2010) –> En Xavier que és un veí amic de la Mercè i que tenen la mateixa edat, s’ha de quedar a passar la nit a casa de la Mercè. I hauran de compartir habitació. En principi la Mercè està força contenta de compartir habitació amb en Xavier, però tot es torça quan la Mercè se n0adona que en Xavier parla i crida en somnis, a part de fer tota mena de sorolls i acrobàcies. Així la Mercè acabarà passant una autèntica nit del lloro.

QUIN ÉS EL MEU LLIT?, Núria Garcia Caldés, Il·l. Mercè Galí, Editorial La Galera –> En David i la Marta han de passar la nit a casa de la seva veïna, i ja se sap, tothom està acostumat a dormir al seu propi llit i quan ho fa a un llit que li és estrany, tot resulta molt més complicat.

SE M’HA ESCAPAT, Noe Bufarull, Il·l. Pep Montserrat, Editorial La Galera –> Cada vegada que, a casa dels Pasqual, un dels germans diu “¡Se m’ha escapat!”, la resta ho repeteixen, un a un. Seria un problema molt normal, si els germans en qüestió no fossin dotze! Els Pasqual no guanyen per a bugades…

UN INTRÚS A L’HABITACIÓ, David Montserrat, Il·l. Emilio Uberuaga, Editorial La Galera –> En Toni té un Problema, tan gros i especial que ha d’anar amb majúscula. I demana ajuda a tothom qui el llegeixi; perquè el que li han fet els pares no té nom i és una injustícia de les grans.



Comentaris

Deixa la teva opinió