Jugant a… MY BLUE NOSE FRIENDS

16 Octubre 2010
0

Avui us porto una marca de peluixos preciosa que vaig descobrir a Edinburgh, es tracta de My Blue Nose Friends. Com haureu deduït per la traducció en anglès del nom d’aquests peluixos, es caracteritzen per tenir el nas (o bec) de color blau.

És una col·lecció de tot tipus d’animals de peluix, dels que també se’n fan clauers, guardioles, figures decoratives… Perquè entengueu a què s’assimilen, el tipus de col·lecció i de merxandatge que se’n fa, és similar al dels molt coneguts peluixos “Nici”. Cada animal té el seu peluix i un nom, i també té la seva representació en dibuix, uns dibuixets molt simpàtics, dolços i graciosos.

A la seva web, aquests simpàtics personatges en la seva forma de dibuix, també protagonitzen alguns vídeos curts. I fins i tot hi ha un apartat on els nens i nenes d’arreu del món que compren aquests peluixos poden pujar una fotografia amb la seva col·lecció particular.

A mi em van semblar tan encantador que no m’he pogut estar de presentar-vos-els. Si en voleu saber alguna coseta més, només cal que entreu a la seva web. Tot i així, us en deixo algunes imatges.



Comentaris

Deixa la teva opinió