A Edinbugh tot l'any és Nadal!

21 Octubre 2010
0

Aquest passat mes de setembre vaig estar uns dies a Edinburgh, i a part d’enamorar-me d’una ciutat i un país que em va semblar preciós, vaig descobrir algunes cosetes pel meu estimat Trompeta. Una d’elles és que a Edinburgh tot l’any és Nadal. Sí, sí, com ho llegiu. Allà es poden comprar durant tot l’any decoracions nadalenques, detalls pels arbres, arbres, guirnaldes i tota mena d’elements decoratius per a una època tan assenyalada. I és que és el més normal del món gràcies a les Christmas Shops, botigues dedicades única i exclusivament al Nadal.

Quan en vaig descobrir la primera, em vaig sorprendre moltíssim, però quan vaig veure’n tres en qüestió de poqueta estona, vaig deduïr que allà deu ser el més normal del món. Si les busqueu, només cal que feu una passejada per Victoria Street i per la Royal Mille, segur que les trobeu…

I com el Trompeta està enamorat de la màgia del Nadal, m’he decidit a portar-vos algunes imatges d’aquestes boniques botigues.Comentaris

Deixa la teva opinió