El Trompeta recomana… PETITS UNIVERSALS

22 Octubre 2010
0

Avui em ve molt de gust parlar-vos de les novetats d’una col·lecció de la que sovint ja us n’he fet alguna recomanació. Es tracta de la col·lecció petits universals, que fa adaptacions dels grans clàssics universals de la literatura infantil. Entre aquests clàssics podem trobar diversos títols, i els que us porto avui tenen una cosa en comú: el seu il·lustrador. I és que tots han estat il·lustrats pel magnífic Javier Andrada. Us en porto els dos darrers editats per aquesta col·lecció, i de la resta us en diré el títol de manera que podeu conèixer els diferents títols de la col·lecció.

ALÍCIA AL PAÍS DE LES MERAVELLES, Lewis Carroll, Il·l. Javier Andrada, Editorial La Galera (2010) –> Què sen pot dir d’aquest ja gran clàssic? L’Alícia és una nena peculiar i somiadora que un bon dia cau pel forat d’un cau d’un conill blanc d’allò més ben vestit i va a parar a un fantàstic i extraordinari món… La resta de la història ja és molt més que coneguda per a tots, i l’únic que se’n pot dir és que és fantàstica i sorprenent i que les il·lustracions del Javier Andrada la fan encara una micona millor.

LES AVENTURES DE TOM SAWYER, Mark Twain, Il·l. Javier Andrada, Editorial La Galera (2010) –>Tom Sawyer i el seu inseparable amic Huckleberry Finn viuen un tou d’aventures a la vora del riu. Cada dia s’obre un paradís ple de possibilitats; fins que una nit s’endinsen al cementiri i són testimonis d’un fet esgarrifós…

Altres títols de la col·lecció:

ROBINSON CRUSOE
LA VOLTA AL MÓN EN 80 DIES
L’ILLA DEL TRESOR
ELS TRES MOSQUETERS
EL LLIBRE DE LA JUNGLAComentaris

Deixa la teva opinió