El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ EL GOSSET TENTO

29 Octubre 2010
0

Avui us porto els contes d’en Tento, un simpàtic personatge il·lustrat pel fantàstic Gusti. Són contes pensats per als més menuts en format quadrat i cartró, per poder conèixer una mica més aquest bonic gosset.

QUI ÉS EL TENTO?, Ricardo Alcántara Sgarbi, Il·l. Gusti, Editorial Baula (2010) –> El gosset Tento és una col·lecció de contes preciosa que s’ha publicat darrerament per Baula, i ha fet una col·lecció de llibres cartró per als més menuts. El primer títol d’aquesta col·lecció ens permet conèixer a través de pistes a en Tento, tot descobrint les diferents parts del cos.

EL TENTO BUSCA EL SEU OSSET, Ricardo Alcántara Sgarbi, Il·l. Gusti, Editorial Baula (2010) –>En Tento ha perdut l’osset que fa servir per dormir, i ara no el troba. Busca a tot arreu, i al final…

LES DISFRESSES DEL TENTO, Ricardo Alcántara Sgarbi, Il·l. Gusti, Editorial Baula (2010) –> A en Tento li encanta disfressar-se: de pirata, d’indi, i s’ho passa d’allò més bé.


TENTO I EL COLOR DEL MAR, Ricardo Alcántara Sgarbi, Il·l. Gusti, Editorial Baula (2010) –> En Tento vol saber de quin color és el mar, però des de la finestra de casa seva no es veu. I ell s’ho vol fer com sigui per descobrir-ne el seu color, al final ho aconseguirà?Comentaris

Deixa la teva opinió